Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gárda-avatás Szentendrén - videók

2009.12.27

A Gárda-eskütétel mellett családi napot tart a Jobbik Szentendrén

Ismét előállítanák Vonát?

Ismét előállítanák Vonát?

A szombati szentendrei Gárda-eskütétel hosszú időre meghatározza a nemzeti oldal jövőjét. A hatalom az elmúlt napokban mindent megtett, hogy erőszakosságával elrettentsen és megfélemlítsen bennünket. A helyzet a báránybőrbe bújt farkas tipikus esete. A velejéig romlott kormányzat a demokráciára hivatkozva, antidemokratikus módon próbálja meg felszámolni a törvénytisztelő és rendpárti erőket, annak meghatározó szervezetét, a 2009. július 11-én alakult Új Magyar Gárda Mozgalmat.

Mi azonban nem félünk, mert az igazság a mi oldalunkon van, és az igazság előbb-utóbb utat fog törni magának. Azok pedig, akik most a magyarellenes agresszió irányítói és kiszolgálói Magyarországon, felelni fognak minden bűnükért.

A Jobbik csatlakozik a Nemzeti Egyletek civil felhívásához, mi is arra kérünk mindenkit, hogy aki tud, az jöjjön szombaton három órára Szentendrére a Skanzen melletti, Sztaravodai utcai magánterületre, ahol a Jobbik családi napot szervez. Én és a Jobbik vezetői ott leszünk, így alkalom nyílik mindenki számára a személyes beszélgetésre, a jövő feladatainak kötetlen megbeszélésére. A rendezvényen várhatóan ott lesznek EP-képviselőink is, valamint több száz gárdista.

Vona Gábor

www.jobbik.hu , www.magyargarda.hu

 

  ►  I. Nemzeti gazdafórum 

- csak HAZAFIAKNAK!

Augusztus 28. Kamond, Dabróka csárda:

dr. Morvai Krisztinával, prof. Tanka Endrével, prof. Nagy Bálinttal